Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2007, 00:52   #4681
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

@Hellraiser

Z toba to sie tak dobrze nie znam ale co tam u ciebie ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazul Pokaż post
W sumie wszystko po staremu, nie gram od 4 dni w tibie ( zobaczymy ile wytrzymam ). Btw widze ze Jasin chara sttracil:s to nie temat na to forum,.

Chetnie bym pomogl w wojnie ale swoim zalowym druidem moge tylko possac ^^ czekam na fragi jakies ciekawe ale oprocz walenia ue pod temple/depo to nic ciekawego na furorze sie nie dzieje.

babka od historii mi dzis powiedziala ze jesli jeszxcze raz sie zerwe z historii/wosu to bede nieklasyfikowany (lól)

a tak pozatym wszyscy zdrowi, tylko coraz czesciej mnie kolana bolą:/

No jak juz nie grasz 4 dni to tera pojdzie z gorki ... co do wojny to sie nawet nie loguj bo znowu zaczniesz grac. Co do nauki to sie trzeba za nia wkoncu brac zeby zdac XDDDDD dlatego do maja mnie tu nie zobaczycie xd.
A na kolana moze jakas masc ??? Bo jak to stawy to oj w takim wieku ..:SS
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.