Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2007, 02:37   #51
Śmigiel
Użytkownik Forum

Śmigiel's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny

Na temat imprezy i filmików to powiem wam ze przekozak dla mnie to Charo (jego teksty są nie do przebicia np. z tym trapem to mnie rozwalił masakrycznie) no po prostu koleś jest nie do przebicia. Domuwka udana tylko jedno nie tak... lasek nie było Co do niektórych Forum Fighterów: Wy myślicie ze jak zdobywa sie lvl w tibii to odrazu wraz ze zdobytym exp. w rl sie robisz piękniejszy, bogatszy i ogólnie harem* na chacie? to MDW ma basen w pokoju i jest perfekcyjny. Żadnego przypałowego "ryja" tam nie widziałem na coniektórych ludzie śmiesznie wyszli może czas wyjść na ulice i zobaczyć jak wyglądają inni ludzie a nie patrzeć przez swój pryzmat kiedy mamusia w domu przynosi obiad do pokoju i mówi "masz! jedz mój piękny synku" bo to żałosne jest i śmieszne. Dla mnie komentowanie czyjegoś wyglądu kojarzy sie z przedszkolem kiedy to sie świat poznaje

Filmy Rox. GZ imprezy

<jeśli ktoś nie wie>
*Harem (z arabskiego "zabronione"), część domu lub pałacu muzułmańskiego przeznaczona jedynie dla kobiet. Ogół kobiet w tym miejscu przebywających. Do haremu miał prawo wstępu jedynie pan domu.
Śmigiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem