Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2007, 07:17   #34
Drudka
Użytkownik Forum

Drudka's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akane Żul Pokaż post
(...)
Popieram kogoś kto napisał ,że niektóre osoby niemają szacunku dla rooktayerow. Jak ktoś podchodzi do mnie i woła "Free items plxplxlx"
to co zrobic? -.- inny wypaek podchodzi spokojnie do ciebie człowiek
i mówi "Pomożesz mi?" czy "Jestem nowy dasz mi coś lub wytłumaczysz naczym
polega gra?" Odrazu miło... ja z chęciom pomagam takim osobom...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vicious Phoenix Pokaż post
(...)No więc tak, jako rookstayer zawsze starałem się nieść pomoc potrzebującmy, ciągle chodziłem na szkielety zdobywając ludziom macy czy brass shieldy, kasy również nie szczędziłem rzucając co któremuś człekowi pod nogi świecące 100 gp. Ale te czasy się zmieniły... Mam gdzieś niesienie pomocy ludziom którzy nawet często nie powiedzą zwykłego "thx", lub powiedzą "tylko tyle dla mnie masz ?" czy nawet czasami wyzwą od n00ba bo na rooku siedze. Dlatego też zacząłem blokować ludzi w mino hell czy trapować w młynie. (...)

Jest tak jak napisaliscie -.- haselka " na chuj wy zostajecie na tym pojebanym rooku" albo "wyjdzcie cwaniaczki na maina" nie prowadza do uzyskania pomocy -.- a potem sie dziwia a wszyscy "rookstayerzy sa zli i niedobrzy bo nie pomagaja "

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheNatoorat Pokaż post
Mi rookstayerzy bardziej utrapiają życie. Tylko czyhają, bym padł, bo chcą ograbić moje ciało z cennych złotych monet... lurują stworki, blokują mnie, okradają, kradną wszystko, co jest w moich potworkach, kradną expa... nie mam zaufania do nikogo nieznajomego w Tibii. Tymbardziej do tych "złych" rookstayerów, bo dobrych jeszcze nie spotkałem. A może w ogóle tacy nie istnieją?
(...)
A moze dobrzy rookstayerzy istnieja hmmm? najwidoczniej tak bo ja na miejscu tych z ktorymi grasz bym tak ci rooka uprzykrzyla ze poznalbys co to znaczy Zli Rookstayerzy .... WRRRR! czytam takie komentarze to mnie krew zalewa -.-

Konczac mysl... moze to dobre n00by nie istnieja? Tylko zachlanne chciwe istoty ktorym CS za free nie wystarcza bo oni MUSZA dostac Katane a jesli jej nie dasz (co z tego ze masz tylko jedna dla siebie ? to nie zwalnia cie od pomocy kazdej napotkanej osobie!) stajesz sie obiektem wyzwisk -.-

Gdyby bylo komu pomoc to by byla i pomoc --.--

zastanowcie sie ile WY byscie wytrzymali w miejscu gdzie co druga osoba cos od was chce, tlumy slabych lvli ciagna za tba na kazde expowisko i rzucaja wyzwiskami bo ubiles potworka solo a oni nadbiec nie zdazyli....

...dopiero potem wystawiajcie opinie nt Rookstayerow....

15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble
22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych

Ostatnio edytowany przez Drudka - 14-03-2007 o 07:35.
Drudka jest offline   Odpowiedz z Cytatem