Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2007, 07:49   #1960
Loopsaney
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: West Kraśnik Massive

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLLuMkA Pokaż post
AUSIausiIAUSusai , nawet po prawie nie umiesz skopiowac , i co myslisz ze jak znasz kilka slowek od kolegow to kozak jestes , dawaj przyjedz do Łodzi do nas na ośke , a zreszta nie wpuszczamych takich typów bo juz bys obskoczyl cfaniaq , looz masz jak ci 2 staffy ( liczac 7-8) buchow starczy na tyg. , a jak sie jara to odrazu po połowce zeby dobrze sie skopcic , a jak ty dla szpanu palisz ze po buszq to dobry jestes

PACC=90zl

2 Sztunie (60zl) po 30 dychy stoi wiec fajnie masz na ośce xddd

I nie wkrecaj sie do mojego pacca , bo jak umiem grac i se zarobic to mam i nie koniecznie musialem wydawac siopy

A i jeszcze jedno jak powiedziales ze opalasz lufy to pewnie przychodzisz i zulisz spalone lufki zeby sobie opalic i podniecic ze Ci z japy wali xdd

Pozdro dla Ciebie , pisz se co chcesz mi to ryba ;f

Uslyszal texty i teraz kozaczy , a c**j kogo tam obchodzi co ty robisz...naprawde zal..
nie no chłopcze dobry jesteś jak chcesz to możesz Sobie nie pograć na tym servie żaden problem

Co do palenia wiesz my nie mamy gówna takiego jak wy że Ci dziecko jakieś ziomki majeranek podrzucą i się jarasz tym myśląc że palisz dobry towar
U nas mamy towar po którym byś się zajebał po 4 buchach, więc 2 szkła dziennie i masz banie, bo z tego co wywnioskować nie palisz (jak wogóle) często.

Propos tych 2 tekstów zobacz kto je napisał ^^ pomyśl zanim coś napiszesz.

HaH pozdrawiam Cię i innych ziomków którym nie pasuje że tu pisze

Ps.
Gdybym nie zaczoł kiedyś wrzucać tu ss'ów z kilkoma osobami to tego tematu to chyba by wogóle nie było.

Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 14-03-2007 o 07:51.
Loopsaney jest offline   Odpowiedz z Cytatem