Pomijajac fakt ze kazdy z nich byl obladowany runami, amuletami i przygotowany do bitwy to nie ma sensu ich atakowac chociazbyz tego powodu ze knightem trudno zabic grupe pekujacych noobow ze srednim levelem 40, a co dopiero z levelami grubo ponad 100.
Dla tych ktorzy sadza ze mieli dobre zgranie. Jakby mieli je to nasz glowny bohater nie wyszedl by z of tylko zatrzymaliby go na mostku.
Jezeli grupa ludzi z levelami podobnymi do ciebie zaczyna cie atakowac to jedynym wyjsciem jest ucieczka do pz. Z orc fortes najlatwiej uciekac na dywana nie do ab czy innego carlin. Venore jest blizej, ale od groma tam przejsc o szerokosci 1.
Kolejne pytanie. Czemu miales tylko 8 bp uhow? ja knigtem nosze 20-30. czy miales takie runa jak destroy fieldy? Ja bez nich z pz nie wychodze bo banda pekerow na 30 levelu moze mnie trapnac i chyba bym sie spalil ze wstydu wolajac kumpli do pomocy.
Inna sprawa, ze jak kiedys na eterni byla pewna gildia co siala PA, to bardzo czeto payment za najglupsze przewinienia byla smierc+placenie. wiec nie bylo sensu tracic uhow jesli mialo sie aola na ucieczkedo pz bo potem i tak chcieli cie zabic i tak.
Odnosnie m walli. Najnizszy knight ktory posiada 9 m level to chyba Ivion reaver na 134 leveleu.