Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
nie nie nie nie zrozuieliscie mnie napisalem zeby oceniac surowo ale sprawiedliwie a odpowiadac na wsze posty o tresciach zwiazanych z ortografia nie bede bo wyjdzie temat do klutni a ja tego nie hce
normalne krytyki potraktuje powaznie i postaram sie poprawic
a krytyki odnosnie ortografi poprostu zignoruje
tyle
GLOSUJCIE GLOSUJCIE GDZIE MAJA ISC
|
Proponuję żeby poszli hen daleko, aby temat można było zamknąć.
Przy okazji. Mamy tu przykład Dresa.
Cytuj:
przynajmniej jestem huliganem a nie kujonem nie kuje w ksiazkach tylko
odpalam race na stadionie i tym sie ruznimy
|
Zajebisty jesteś! Tylko szkoda, że nawet swojego "statusu społecznego" nie potrafisz napisać bez błędu. Pozatym ja też nie jestem kujonem - mi średnia 4.0 spokojnie wystarcza i z niej się cieszę. Zresztą to, że odpalasz race na stadionie to nie znaczy, żeś chuligan, dzieciaczku. Zapewne masz z 18 lat, ale czuję, że jestem od Ciebie dojrzalszy umysłowo...
Cytuj:
ze ja cos z zycia mam
|
Nie no chyba padne. Bicie się przed stadionem i puszczanie na nim rac to dające Ci satysfakcję zajęcie? Brawo. Z pewnością Polska wzbogaci się o jednego czyściciela ulic, o ile Cię przyjmą.
Cytuj:
a ty tylko kujesz tyle na paczatku wspomnialem ignorujcie beldy i kazdy post z trescia typu
ortografia
bledy robisz
itp
traktuje jakozwykly bezczelny spam
|
Kuje, i kuje, i kuje, i kuje, i kuje... I co w tym złego? To, że chcę wyrosnąć na kogoś ważnego, inteligentnego, mającego marzenia i perspektywy? Poza tym jeśli tak traktujesz posty krytyczne, to zaznaczam ci, będziesz miał tutaj jedynie spam.
Przemyśl to sobie.
Fake słaby. Nic nowego.