Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loopsaney
Co do palenia wiesz my nie mamy gówna takiego jak wy że Ci dziecko jakieś ziomki majeranek podrzucą i się jarasz tym myśląc że palisz dobry towar 
U nas mamy towar po którym byś się zajebał po 4 buchach, więc 2 szkła dziennie i masz banie, bo z tego co wywnioskować nie palisz (jak wogóle) często. 
|
Stary nie pal już więcej

Ja rozumiem że prochy ryją mózg, ale żeby tak bardzo ? Jeszcze troche i będziesz musiał prozak zażywać. I nie zwalaj winy na tibie, bo to tylko gra, jak każda inna, a jeśli ty nie umiesz sobie rozplanować dnia, masz jakieś problemy z własna osobowościa to już twoj problem i uwierz mi, że mało kogo obchodzi to, że konczysz grać (czyt. Ty i inny którzy się żalą).
Nie chcesz grać, OK, nie graj i nie zawracaj nam tym głowy na forum.
Jest wielu ludzi którzy umieją sobie znaleźć czas na gre i życie prywatne - oni umieją odróżnić rzeczywistość od fantazji (czyt. są całkiem normalni).
Więc prosze Ciebie i innych ktorzy mają niby problemy przez gre - nie zawracajcie nam głowy swoimi sztucznymi problemami.
ps. Jeśli ktoś gra godzinami w piłke z kolegami to też jest maniakiem ? Grasz bo lubisz, bo sprawia Ci to przyjemność. Sam gram od 4 lat, czasami do 14h na dzień, i jakoś jeszcze nigdy ta gra nie była powodem żadnych moich problemów - wystarczy że w swoim życiu zaczniesz korzystać z czegoś takiego jak "mózg" - to nie boli
ps2. sorry że się rozpisałem ale już wkurzające bylo czytanie kolejnych takich postów " bo przez tibie... to, bo przez tibie tamto.."
Cytuj:
nie no chłopcze dobry jesteś jak chcesz to możesz Sobie nie pograć na tym servie żaden problem
|
No co ty nie powiesz ?

Ty chyba za dużo grzybków się najadłeś
Cytuj:
Ps.
Gdybym nie zaczoł kiedyś wrzucać tu ss'ów z kilkoma osobami to tego tematu to chyba by wogóle nie było.
|
Pewnie byłby inny
Cytuj:
HaH pozdrawiam Cię i innych ziomków którym nie pasuje że tu pisze
|
Ja Ciebie też pozdrawiam
A teraz screen, tak żeby pasowało wszystko do tematu: