Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2007, 13:14   #1
Kozunek
Użytkownik Forum

Kozunek's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2006

Domyślny Szukam darmowego MMORPG 3d

Szukam darmowego MMORPG 3d (nie chce żadnego MUDa, czy jak kto tam nazywa). Wymagania minimalne nie większe niż 1,2 GHz i 640 RAMu. Gra w klimatach fantasy, średniowiecze (czyli: nie chce gier o lataniu statkiem kosmicznym, podbijaniu planet, ufoludkach, mandze itp.). W grze mają występować ładnie wyglądające skille (np. ładna kolorowa smuga za mieczem, efektowne czary magów). Postać bez żadnych skilli ma biegać dosyć szybko, tak żeby na najbliższe expowisko nie szla pół godziny. Najlepiej jakby do wyboru była jakaś klasa/rasa skrytobójcza (duży damage, mało życia, szybkie bieganie, itd.).
Gry w które już grałem (dlaczego przestałem grać): MU(siedzieć na 1 potworku przez 10 levli to przesada), Knight online(bugi z updatem, i logowaniem), Silkroad(za wolno leci lev), Legend of Ares(za słabe czary w poruwnaniu z kosztem many), Conquer online(kiepsta grafa), Endless Online(za długo się chodzi po lokacjach i lagi), Flyff(knypoludki ), Mapple Story(za 2d i knypoludki), Myth War(wolne chodzenie w poruwnaniu do wielkości lokacji), Ran online(w 1 qeście miałem znaleść miejsce które według minimapy znajdowało sie poza lokacja), 9Dragons(update ściągany przez pół dnia nie chciał sie zainstalować :/). Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopisze.

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Opcji szukaj oraz google.pl użyłem i nic nie znalazłem. Nie chce linków do spisu gier MMORPG(wiem że nadużywam nawiasów)(za trudności w czytaniu serdecznie przepraszam ).

Ostatnio edytowany przez Kozunek - 14-03-2007 o 18:46.
Kozunek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.