To ja wam przedstawię krótką historię tego tematu:
Na początek jakiś dzieciak dał sobie fake, który, pod względem graficznym, jest jednym wielkim plagiatem, ludzie go oceniali, wszystko toczyło się normalnie.
W pewnej chwili obudził się nasz kolega Ares (który jak większość ułomnych ludzi nie wie że dając prace na forum musi liczyć się z tym że ludzie będą je kraść), zauważając tam swoją świetną inaczej prace, wściekł się i tak zaczął się spam.
Potem parę normalnych postów, aż kolega Zajac zwrócił uwagę na ortografię ( z resztą słusznie).
Wtedy nasz lekko ułomny kolega wyjechał ze swoimi świetnymi poglądami na życie...
Rozwinęło się kolejne 3 strony spamu i parę genialnych tekstów ułomnego kolegi.
Teraz wszyscy muszą dodać swoje przysłowiowe 3 grosze i zbluzgać ułomnego kolegę za jego genialne teksty, w tym nawet w miarę normalni ludzie jak Max, Zajac, Veruis, Cloy, czy nawet Ignatius.
Nie obchodzi mnie to co robi ten człowiek (nie troll, człowiek który jest lekko ułomny), niech sobie ma swoje chore poglądy...
Jest mi po prostu za was wstyd, nie od teraz, nie za ten temat, tylko za waszą bezmyślność, bo prawie każdy mówi „nie karmić trolla” mimo że sam to robi...
Nawet ja.
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7
Mój Deviant
|