Temat: Armagedon
Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2007, 13:46   #52
Grabadia
Zbanowany

Grabadia's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope

Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
Grabadia ma numer GG 7297024
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niwe92 Pokaż post
Wg. mnie w następnym update powinni zmienić koszt many exori vis/flam/mort z 20mp na 80mp.
Tak, a sorc byłby najgorszą profesją

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szpigiel001 Pokaż post
Hmmm... Armagedon .
Wedlug mnie to powinno być dla druida
Powód??

DRuid nie ma zadnych czarów ofensywnych dla facc (to powinni dac dla facc)
A sroc ma . Nie mieszajcie knight i palka bo oni nie maja tu nic do rzeczy.

@down
Mam pytanie grałes kiedykolwiek druidem na lvlu 60+??
NIe chodzi o jakis super mega evul extra ofensywny czar dla facc tylko jakis maleniki tyci lepszy od visa i to dla facc.
A tak po za tym to widzialeś ile Cip soft zarabia do tej pory, dodanie jednego czaru dla facc chyba nie zmniejszy ich budzetu zeby zbankrutowali.
LoL, co CIPsotf'a obchodzi facc? To są bubki które zagracają servery ludziom którzy dają zysk CIP'om. Pomyśl chwilkę, gdybyś miał kopalnie która daje 10 ton złota, i kopalnie, która daje 0kg złota, którą byś dotował? -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emperor Pokaż post
To powinien byc czar dla sorca poniewaz on jest magiem ofensywnym a drut defensywnym a jak chcecie jakies ruwnowagi to morze jakis czar po kturym nietraci sie zycia przez jakis czas (dla druta).
Wyjdź, kup sobie słownik, zapisz na korki z polaka, jakoś to będzie w życiu (może)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sceaux Pokaż post

@topic

Według mnie to powinien byc czar dla druta, mam frienda druta (106) i widzę jak on expi only dragi A sorek ma za dobrze. Ale co do tych czarów to może to jest takie kamikadze, rozwala ciebie i all noobow na ekranie pod depo w Carlin
Oczywiście KAŻDY by tego używał, bo każdy chce wylecieć w powietrze, stracić exp, mlvl i skille. Nie pomyślałem o tym, przecież to takie oczywiste..Też tak chcę!!

Suma summarum - Sorc wali z magii ofensywnej, drut jest ziomkiem, który zawsze cię uleczy, ma vis (duża zaleta), pallek ma infernale, arbalistę, knight ma arcane staff, sca, avengera

Facc = malutko możliwości (CIPsoft traktuje to jako zestaw startowy, no bo mówiąc szczarze - jakie możliwości ma facc? - żadne)

Pacc = coraz więcej możliwości (Cip~ musi zachęcać ludzi do kupna pacca - np. jeśli odblokowaliby jakieś czary paccowe dla facców, dajmy na to Haste, byłaby to totalna porażka bo pacc nie miałby przewagi, a taką musi posiadac - oczywiste)
Grabadia jest offline   Odpowiedz z Cytatem