Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niwe92
Wg. mnie w następnym update powinni zmienić koszt many exori vis/flam/mort z 20mp na 80mp.
|
Tak, a sorc byłby najgorszą profesją
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szpigiel001
Hmmm... Armagedon .
Wedlug mnie to powinno być dla druida
Powód??
DRuid nie ma zadnych czarów ofensywnych dla facc ( to powinni dac dla facc)
A sroc ma . Nie mieszajcie knight i palka bo oni nie maja tu nic do rzeczy.
@down
Mam pytanie grałes kiedykolwiek druidem na lvlu 60+??
NIe chodzi o jakis super mega evul extra ofensywny czar dla facc tylko jakis maleniki tyci lepszy od visa i to dla facc.
A tak po za tym to widzialeś ile Cip soft zarabia do tej pory, dodanie jednego czaru dla facc chyba nie zmniejszy ich budzetu zeby zbankrutowali. 
|
LoL, co CIPsotf'a obchodzi facc? To są bubki które zagracają servery ludziom którzy dają zysk CIP'om. Pomyśl chwilkę, gdybyś miał kopalnie która daje 10 ton złota, i kopalnie, która daje 0kg złota, którą byś dotował? -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emperor
To powinien byc czar dla sorca poniewaz on jest magiem ofensywnym a drut defensywnym a jak chcecie jakies ruwnowagi to morze jakis czar po kturym nietraci sie zycia przez jakis czas (dla druta). 
|
Wyjdź, kup sobie słownik, zapisz na korki z polaka, jakoś to będzie w życiu (może)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sceaux
@topic
Według mnie to powinien byc czar dla druta, mam frienda druta (106) i widzę jak on expi only dragi  A sorek ma za dobrze. Ale co do tych czarów to może to jest takie kamikadze, rozwala ciebie i all noobow na ekranie pod depo w Carlin 
|
Oczywiście KAŻDY by tego używał, bo każdy chce wylecieć w powietrze, stracić exp, mlvl i skille. Nie pomyślałem o tym, przecież to takie oczywiste..Też tak chcę!!
Suma summarum - Sorc wali z magii ofensywnej, drut jest ziomkiem, który zawsze cię uleczy, ma vis (duża zaleta), pallek ma infernale, arbalistę, knight ma arcane staff, sca, avengera
Facc = malutko możliwości (CIPsoft traktuje to jako zestaw startowy, no bo mówiąc szczarze - jakie możliwości ma facc? - żadne)
Pacc = coraz więcej możliwości (Cip~ musi zachęcać ludzi do kupna pacca - np. jeśli odblokowaliby jakieś czary paccowe dla facców, dajmy na to Haste, byłaby to totalna porażka bo pacc nie miałby przewagi, a taką musi posiadac - oczywiste)