Zobacz pojedynczy post
stary 27-09-2004, 21:01   #42
Fixiha
Użytkownik Forum

Fixiha's Avatar

Data doł±czenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Fixiha ma numer GG 4349430
Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berburio Knight
straciłem: soldier helmet serpent sword plate legs gold armor i jeszcze chyba jak±¶ tarcze. Ale potem znalazłem trupa (nie mojego) a w nim 2 k kasy jestem happy i ide sobie do depo kole¶ mi jaki¶ sprzedał plate armor i plate legs za 100 gp no to znowu happy jestem potem przyszedł jaki¶ i opchnoł mi serpenta za 500 gp i se my¶le że to sen jaki¶. (budze się rano i to wszystko jest fuksneło mi się. I do tego dwa dni potem znalazłem w jakim¶ trupie w jaskini po rootkach plecak hmmów to był szczę¶liwy tydzień
Ta uważ±j bo ci uwierze że jak masz gold armor to masz slodier helmet i p legsy. I oczywi¶cie co ty mi to każdy sprzedaje p seta za 1 gp stary przeplaciles, a cerpent sword za 500 gp, a kupuje codziennie po 3 za 20 gp??? Chyba za przeproszeniem oci***łe¶. po pierwsze nikt nie jest takim bebilem żeby na trenning chodzic z 2k( on chyba że ty) i tak jestem ciekawy czemu znalazles plecak hmm ( on w to moge uwierzyc). Wiesz ja bym odrazu zrobic ss czlowieka ktory sprzedaje p seta za 100 gp. (choći tak przplaciles, bo każdy przecierz to naturalne że leż± na ziemi czasem) i serpent za 500 jak kolesie sprzedaja za 2k. Wiesz daj tu ss ale bez wymówek typy nie wiem jak albo nie umiem tylko nie kłam bo chyba tlko jaki¶ niedorozwój ci uwierzy choć nie wiem czy nawet on.

@ topic

Ja byłem kiedy¶ taki inteligentny że na rooku poszedlem na szczury ( to było tuż przez wyj¶ciem nna main) i powiedzałem sobie nie zabij± mnie i poszedłem sobie zrobić herbate a tu patrze i nagle jak wracam napis " you are dead" i stracilem przy tym studded legsy, chain armor, carlin sword, legion helmet, bp, jedyne co mi zostawili to copper shielda i buty
Fixiha jest offline   Odpowiedz z Cytatem