Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2007, 16:59   #45
Tengo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Hmm chyba w domu

Stan: Niegrający
Imię: Ladnie
Profesja: Druid
Gildia: nie ma
Świat: Aldora
Poziom: 57
Skille: nie mam
Poziom mag.: 53
Tengo ma numer GG 4039420
Domyślny

a wiec tak jestem knightem i moja zabawe w tibie pamietam chociaz bylo to dosc dawno
lvl 8-20 to na 8-12 to beda trolle , swamp trolle w venore
wyskillowac do 50/45~ i na roty lub dwarfy
od 18 mozna ze skillami 55/50~ soldy , dwarfy z ihami jakby byla skomplikowana sytuacja tak mozna do 25 nawet expic w wolnym czasie skillowac i jak sa skille 65/60~ to mozna z eq zalecany k set devil/crown helm buty knight/fire axe , fire/bright sword , skull staff/dragon hammer i do tego dragon lub medusa lub lepiej. Mozna isc na dwarf guardy. jak respy zajete to mozna na beho poexpic. Tak mozna do 35lvl. pozniej skille 70/65~ uhy,moze z jakims sorciem lub drutem na dragach w tym samym eq ale gs lub wh lub d lance. Jak nie to jesli masz pacc to cylopolis na cyckach jak nie no to dragi lub guardy dalej. tak mozna do 45~potem skille 75/70 mozna sie przejsc juz na dluzszy hunt na drag wziac uhy , hmmy ,mfy jak masz pacc bo exori sie moze przydac. tak do 60~lvl pozniej skille e same lub 80 nie jestes juz dobrowolnym knigtem zaczynasz stawac sie blokerem. Ewentualnie solo to mozesz expic dragi , zlowiki w eq g arm/dsm c/k legs , SB , rh co jakis czas bk , hero lub dlik solo i tak do 100. jak masz 100 skille 85/80~ lub wiecej(ja mialem 93/90) zaczynamy klepac dle lub hydry solo. Sca/Ms lub wh albo arcane staff w lape(jak mamy) uhy explo i klepiemy.

To koniec mam nadzieje ze sie przyda wiem nie bylem zgodny wedlug tego przedzialu co napisales ale chyba nic sie nie stalo

:smile:
Tengo jest offline   Odpowiedz z Cytatem