Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gwi@zd@
Topic
W takiej sytulacji szkoda uhow nalezalo tylko ustapic i pasc bo i tak nie miales ZADNYCH szans..
Co mowic taka prawda
P.s prosze mnie nie bluzgac ale z doswiadczenia wiem ze ten Knightcik padnie i tak ....
|
Oczywiście masz rację, ale dla własnego zdrowia psychicznego postanowiłem mimo wszystko spróbować bronić się. Zupełnie inaczej traktują Cię przeciwnicy gdy widzą, że walczyłeś i padłeś niż gdy pokornie umarłeś bo chciałeś zaoszczędzić te 10k na UHach
Cytuj:
miałeś "battle", ale jeżeli ich nie zaatakowałeś (lub nawet jeśli) to ono znika po jakiś 3 min od czasu gdy nic Cie nie atakuje, czyli jakbyś zgubił na tyle pościg, byłbyś uratowany...
|
Wszyscy dobrze wiemy, że jest to niemożliwe, bo nikt nie pozwoli mi uciec i schować się aż będę mógł dać loga...
Cytuj:
Kolejne pytanie. Czemu miales tylko 8 bp uhow? ja knigtem nosze 20-30. czy miales takie runa jak destroy fieldy?
|
Miałem 8 Bp UHów bo ze 2 bp zużyłem na exp i nie spodziewałem się ataku. Noszenie 20 BP UHów ma sens wg mnie, gdy ktoś czuje się zagrożony, że może zostać zaatakowany (wojna, RS itp).
Obawiam się, że nawet 20 BP UHów nie pomogłoby mi, ale być może na przyszłość będę nosił więcej.
Co do Mwalli to nie ma tematu bo są niedostępne dla mnie i już.
Pozdrowienia