Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sek
Gram od 4 lat - nie znaczy to że gram 4 lata 1 postacią  Ale oczywiście ty na to nie wpadłeś, no cóż tego się można było spodziewać - skoro w życiu nie wbiłes więcej niż 50lvl ( przy okazji pewnie 5 razy dałeś się haknąc  ) Cóż żal mi cie, bo nie dorastasz mi do pięt ani pod względem intelektualnym, ani pod względem gry w Tibie  Twoją kulture osobistą oceniam na hmm -1 ? Nasłuchałeś się HiP-HoP'polo i myślisz że kozaczysz =: Jesteś strasznie dziecinny i myśle ze na tym zakończymy całą rozmowe - jeśli coś to PM do mnie a nie na forum ludziom uprzykżasz życie
ps. Jeżeli twój tok myślenia się nie zmieni to za dwa lata (no moze mniej) będziesz mógł wystąpić w reklamie " Zły dotyk - Boli przez całe życie" jako żywy przykład 
|
Co do Loopa:
Seka dobrze o Tobie powiedzial , widzisz nie tylko ja mam o tym takie zdanie , chlopak se kilka razy zajaral i chyba tak mu sie to spodobalo ze pisze o tym nawet na forum , gdzie kazdego to g*wno obchodzi .Jakos do innych osob się nie czepiam , wiec nie wmawiaj mi takich rzeczy
To ze Seka ma taki lvl a nie inny to tlyko pokazuje jak sie umie grac nie mial nigdy hacka i od czasów których pamietam 0 deda , to jest naprawde cos tak umiec lvle bic i przy tym sie w tym tak nie pochłonąć , tak wogóle to Wielkie Gratulacje ze wbicie 94
Loopa to jak juz skonczyles grac w Tibie , to lepiej wyjdz stad a nie zasmiecasz to forum sprawami które sa malo wazne dla nas , kazdy moze robic se co chce i to jest jego zycie i nie bedziesz komuś nazucal co ma robić
Pozdro Rownierz