Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2007, 21:39   #45
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakon
Potem parę normalnych postów, aż kolega Zajac zwrócił uwagę na ortografię ( z resztą słusznie).
Tja, a jak tobie ludzie wytykali kiedyś ortografię, to wrzeszczałeś na prawo i lewo. Co dziwne, teraz się na niej w miarę dobrze znasz... Czyli jednak nie jesteś dyslektykiem, a? Dało się nieco naumieć?
Cytuj:
Wtedy nasz lekko ułomny kolega wyjechał ze swoimi świetnymi poglądami na życie...
Ułomny? Nie rozumiem czemu ułomny, nie rozumiem, czemu ma gorsze poglądy na życie. Jeśli kogoś to bawi, niech nawet zalewa się w przeróżnych burdelach co weekend. Ja nie widzę nic złego w żadnym działaniu, bo uważam życie za stratę czasu. A sam czas za chamską świnię. Mimo to żyję dalej i się kształcę, bo ja chcę żyć chwilami-przyjemnościami, a lwia część interesujących mnie przyjemności do tanich się nie zalicza. Np. leżenie plackiem na plaży w tropikach.
Cytuj:
Jest mi po prostu za was wstyd, nie od teraz, nie za ten temat, tylko za waszą bezmyślność, bo prawie każdy mówi „nie karmić trolla” mimo że sam to robi...
Przed chwilą sam pisałeś, że nie jest trollem. Ot, konsekwentność.

@topic: fejk średni - takie 6/10. A co do pomysłu na wybieranie zakończenia - podobnie było w moim starym fejku, John Palek Story. U mnie to nie wypaliło, ale tobie życzę szczęścia. Szkoda, że moje tematy rzadko kiedy są naprawdę 'gorące', nawet jak ludzie oceniają je wyżej niż gęsto zapostowane 'przeciętniaki'.

Aha, właśnie, mają iść do Mędrca, bo ta opcja przegrywa.

Ostatnio edytowany przez Misza - 14-03-2007 o 21:40.
Misza jest offline   Odpowiedz z Cytatem