A tak z innej beczki
Zauwazyliście, że od paru dni użytkownicy neostrady ( w tym ja) mają po południu LAGI?
Zaczynają się po około 16:00 i trwają nie wiem dokładnie do której ale do 22.30 napewno.
Coraz bardziej odechciewa mi się przez to wogule grać w tibię...
szkoła codziennie na 8.00, wraca się po 15:00.
A expienie po nocy zupełnie mi się nie uśmiecha, po pierwsze że chce się spać a po drugie starzy....
Miałem zmieniać tę je**** neostradę na jakiś inny net ale jak się okazało jestem w beznadziejnej sytuacji - multimedia nie ma podłączenia na domki tylko na bloki, chello również nie ma zasięgu(a nawet jeśli to chello jest dosyć drogie), a Netia z kolei nie wykupiła łączy od tp w całym okręgu szczecińskim.
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie kiedy wspomniane lagi mogłyby się zakończyć to proszę o informację :/
Btw bardzo mi to przypomina sytuację bodajże sprzed 2 miesięcy kiedy to "cipom" padl jakiś router i wszyscy użytkownicy neostrady mieli lagi/frezy i to tylko na niektórych serwerach.
znając życie to będzie tak jak ostatnio, czyli "cipy" raczą zauważyć ze coś jest nie tak dopiero za miesiąc, a naprawią to za kolejny...
Tibia wiele straciła w przeciągu ostatniego roku...
Co kolejny update to było gorzej, jedyną według mnie pozytywną rzeczą były różdżki i hotkeye...(Jednak różdżki tez zostały z deka zje~~, druid ma najlepszą że musi walić na dotyk... ) A nowych serwerów(pvp) to nie widziałem juz od dłuuuugiego czasu
Nic nie trwa wiecznie, tak więc ja uważam że prędzej czy później tibia zakończy swój żywot...( A przynajmniej ja z nią jeżeli mam cały czas mieć lagi)
Ostatnio edytowany przez Diego325 - 14-03-2007 o 23:15.
Powód: tak bo chciałem
|