Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krakowiak
@up
"duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac? "
Nom może niektórzy tak ale u kilku dusków level rośnie. A Vision? Siedzi na uhmakerach i robi uhy na afk bo się boją wyjść z depo!
"w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski wbiegaja??"
LoL. Wiem niegapiło by się bo by padło. Z przewagą liczebną i lvl-ową dusków Vision niemiało by szans w walce na "chama". Problem dusków tkwi w strachu o stratę lvl'i i niezgraniu. Co do mojego wieku przy forum niepisze "18 lat+".Pozatym ty nie napisales ile masz lat bo sie wstydzisz ze dalej grasz w ta tibie.Jak Ci się niepodobają moje wypowiedzi to ich nieczytaj. Ale jako osoba odemnie starsza powinieneś mi dawać przykład pisząc bezbłędnie a nie "wbiegaja" "gapilo"
"bedzie". Chyba że jesteś ze wsi i u ciebie w rodzinie tak się mówi to zwracam honor. Zal.pl
|
daj przyklady u kogo lvl rosnie

moze znajdziesz takich ktorzy expia a potem tego zaluja

bo w przypadku gdyby tego wcale nie robili nie mieli by 100k w tyly (potencjalna zawartosc bpka: 50k, bądź aol + bleesy). no i maja w tyly skille i magic. Wiec niech sobie expia

ich sprawa