Temat: zabicie czasu
Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2007, 19:34   #47
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slay Pokaż post
Tylko 50 proc. Polaków miało w ciągu ostatniego roku kontakt z książką - z podanego zrodla.
A teraz powiedz mi, od kiedy 50% to wiekszosc. Pozniej powiedz mi, gdzie Ty widziales w tym zrodle jakakolwiek wzmianke o _mlodych_ Polakach. Bo ja nie zauwazylem. A na koniec - nieczytanie ksiazek wcale nie musi sie rownac wstretowi do nich. Czasem po prostu nie ma po co siegnac - z roznych wzgledow.
50%-1 książka-oni kochają literaturę
sądze że jeśli ktoś czyta książke 1 na rok to nie robi tego z miłości do książek.Te 50% Jeśli odejmiemy jeszcze z 20-10% ludzi którzy czytali tą jedną ksiązkę(a reszta nabija średnią czytając dużo częście) pozostaje nam mniejszość
Nie widziałem wzmianki o młodych polakach, można się domyśleć że wyglądać to MOżE lepiej lub troche gorzej(oczywiście nadal odejmując te 10-20%.
Wstręt do książek źle to ujalem. Pasowało by bardziej niechęć cóż za późno w 1 moge przyznać Ci rację.
aah nie ma po co sięgnąć z różnych powodów...no tak przecież książek jest tak mało i w ogóle...heh
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword Pokaż post
a czy zastanawiałeś się kiedyś nad istnieniem świata poza twoim pokojem i szkołą? może wartoby go odkryć? najlepszym zabijaczem czasu jest komp, czasu zdrowia i najlepsza rzecz, jaka marnuje najlepszy czas w życiu- młodość.
jeśli do mnie mówisz to nie trafiłeś .

Ostatnio edytowany przez PiXik - 15-03-2007 o 19:37.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem