Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2004, 10:54   #137
Kosmo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny A ja powiem tyle...

Gram w tibie od nicałych dwoch tygodni mam dopiero 21 lvl i nie mam zbyt duzo doswiadczenia w graniu wiec bede sie tu wymądrzał co do gry jednak wydaje mi sie ze ze troche przesadziles w tym artykule... Nie wiem co jest zlego w tym ze ktos nowy pyta sie gdzie ma expowac z tymi i tymi skillami albo jakie czary ma se kupic a jakie nie... Ja zawsze wychodze z zalozenia ze nowym graczom trzeba pomagać a nie zniechęcać ich do gry, a mysle ze jak ktos nowy na wlasnej skórze bedzie odczuwał ze na smoki nie chodzi sie z 11 lvlem to tibia szybko przestanie mu sie podobać... I według mnie najwiekszym lamerstwem w tibii to zabijac nizsze lvle za nic bo moze maja ze soba troche kasy albo run... Jak ktos bierze sie za PK'owanie to niech startuje do rownych sobie albo do wyzszych lvli bo zabic na 20 lvlu kogos kto ma 10 to raczej nie jest powod do dumy... Kolejną rzeczą która mnie w Tibii bardzi wqr*** to ludzie którze mają nicki dajmy przyklad "Zuzyty Pampers" lub "Krzysio mistrz walki mieczem"... Dawanie takich nicków kompletnie psuje klimat gry a kiedy giniesz bo jakis noob na wyzszym lvlu bedzie chcial miec jakis szybki zarobek bardzo zniechęca do dalszego grania

Jeszcze jedno... Nie wiem dlaczego ktoś tam twierdzil ze jezeli ktos nie ma pojęcia i prawdziwym RPG to psuje klimat gry... Nie obrażaj ludzi tylko dlatego ze nigdy nie interesowali sie czyms w czym ty siedzisz pare lat... Przecierz sam od dziecka nie wiedziales co to jest RPG....

PS. Bądź co bądź ale artykul bardzo mi sie podoba

Ostatnio edytowany przez Kosmo - 28-09-2004 o 11:08.
Kosmo jest offline   Odpowiedz z Cytatem