Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2007, 22:19   #2475
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walle Pokaż post
A propo bicia o „tibie” to musze powiedzieć ze niektórym przydałoby się dostać albo mieć świadomość ze siedzenie i bezkarne wyzywanie innych może się skończyć konsekwencjami na rl. Bo tak naprawdę to tu nie chodzi o to czy to gra czy nie tylko o to czy dana osoba przed monitorem ma szacunek dla innych ludzi tak jak Np., Olik nie ma szacunku dla nikogo uważa się za boga siedząc przed monitorem. Świadomość tego ze za „od*******anie” online groziłaby jakąś kara od razu zmieniłaby jego nastawienie, • bo jak na razie to on jest wielki 14 letni pro, który pisze na forum jak się napije wódki  i to jeszcze pisze większe bzdury niż na trzeźwo, pozdro
Kogo ja wyzywam?
Skad wiesz ze mam 14 lat?

No pewnie co to za roznica ide pograc w Dooma a potem to samo zrobie w rl, wezme z garazu chain saw i bede jechac twardo po zombiakach na ulicy :|

Ludzie mi sie dziwia ze wciaz odpowiadam na te ciagle bez sensowne, bez podstawne zarzuty no ale dobra jak cos mowisz o mnie to podaj przyklad, tak czy siak nie lubie jak mnie ktos oczernia tymbardziej bez podstawnie :s

Ostatnio edytowany przez 0lik - 15-03-2007 o 22:24.
0lik jest offline