Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2007, 23:00   #47
Gwi@zd@
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sozemego Pokaż post
lol, jak mialem 76 lvl i expilem jeszcze na guardach, to wpadla po mnie ekipa okolo 10 osob, dodam jeszcze, ze mialem pz, bo uzylem runy desintegrate na rope spocie, zeby zwiac. Biegalem z nimi chyba z godzine, zuzylem 19 bp uh i bp destroy fieldow, zostal mi ledwie bp uhow ale dostalem sie do pz. A trapowali mnie gdzie sie dalo xd, wystarczy chwila pomyslunku, duzo runow, szybkie reagowanie i uhanie sie (to za czasow gdy nie bylo cipbota), poznanie terenu i troszke szczescia. Jedyna rzecz, ktora nie byla zasluga to wydostanie sie z trapa, z ktorego sam nie dalbym rady sie wydostac (na mostku miedzy kopalniami guardow), pozniej juz radzilem sobie sam. A to, ze grasz 2 lata to nic nie znaczy, trzeba miec jeszcze troche doswiadczenia w pvp, mozesz miec genialna wiedza teoretyczna na ten temat, ale nie zastapi to prawdziwego doswiadczenia ;o
A wiec tak Dobra pompa nie jest zla oczywisice 76 Ms wcale by nie padl chyba ze to 30 lvl byly i cie z hmm bili to tak i bys napewno mial 19 bp uh no czemu nie... w kopalniach najwieksze przejscia maja 3 sqm a 10 osob napewno cie przepusci No nie co beke mialem
Zgranie to najwazniejsza sprawa wystarczylo 2 + 60 ms szybkie 2 ue i Papa :* ja z moim kolega bysmy dostali 60 + mse i bierzemy cie w 10 sekund masz gwarancje 100%

Ostatnio edytowany przez Gwi@zd@ - 15-03-2007 o 23:05.
  Odpowiedz z Cytatem