@Gwiazda
Jesteś śmiechu wartym ziomem i tyle.
Sozemego mogli bic na Tibii 7.3-7.5, a więc:
Cytuj:
A slyszales kiedys o Ssa?
|
Kiedys nie bylo hydr i SSA kosztowal 5-6k, UE w PvP bylo uzywane bardzo rzadko.
Cytuj:
Nie wyobrazam sobie nie pasc w takiej sytulacji sam ten 130 ms by cie zabil
|
76 ek ma 1200 hp, a taki sorc moze z UE walnac 550-600. Mam dalej wyjasniac, czemu go nie zabije, jesli EK potrafi sie uhac?
Cytuj:
To jest gdybanie ? robiles tak 2-4 60 + ms z ssa Spam zmiana ssa drugi spam niedowyuhania combo... nie wiesz nie odzywaj sie to nie jest gdybanie bez konca tylko robilem tak i wiem -.-
|
Chyba na OTSie. Poza tym wtedy sprawa miała się inaczej:
- SSA było drogie i mało powszechne.
- Manasy dawały mniej many i byly drozsze, ponadto nie bylo cipbota.
- Bylo malo h-lv sorcow, ze wzgledu na trudnosc PGowania takiego.
Cytuj:
Spadl z krzesla <wstal> ale pompa ten 130 ms by cie jednym ue na red hp zjechal
|
Co najwyzej yellow hp.
Cytuj:
no nie i powiedz mi ze jakby 2-3 sorcow z ssa wpadlo spamujac ue bys sie wyuhal szczerze powiedzawszy czy mnie lubisz czy nie czy jestem przeciwko tobie czy nie wiesz sam ze bys padl
|
Patrz wyzej o sorcach, ssa i ue spamach.
Cytuj:
Na furorze mam Takiego Ms mam tam duzo kolegow i znam jednego wysokolvlego knighta z Duss jest wojna a on nosi 25bp uh przy sobie a mowisz ze 76 Ek nosi 20bp uh przy sobie na Guardy ?I
|
Jak już ktoś wspomnial - kiedys knajt expil tylko z UHami. Ponadto EQ było drozsze, wiec 76 ek na 80% nosil AOL-a, co sprawialo ze moze nosic tyle UH ile chce.
Cytuj:
jakby mieli go zabic to by go zabili
|
To skomentuje na koncu.
Cytuj:
P.sW godzine mu zeszlo 19 bp uh? Pasterz the axemaster mial 80 bp uh w trapie zeszlo mu w 35 minut
|
Pasterza biło wiecej osob widocznie i nie mogl sie ruszyc, poza tym kiedys cipbotow nie bylo i jak taki sozemego sobie biegal, to ciezko bylo mu zjechac te uhy.
Podsumowujac:
Chvja wiesz o starej Tibii, kiedys bylo zupelnie inaczej, h-lv EK byl bardzo trudny do zabicia, najczesniej ich zabijano poprzez skonczenie uhów.
Jestes dzieckiem, ktory wymyslil sobie ze ma 97 ED i zyje ta mysla. Zrozum, jednak ze kiedys nie było:
- Hydr
- Tanich SSA
- Wandów
- PG Sorcem duzego
- UE nie bylo popularne
- Nie bylo CipBota, czyli ciezko bylo trafic ofiare.
- Manasy byly drozsze.
- Nie bylo h-lv sorcow duzo.
Zaczalem grac na tibii 7.3, wiec wiem cos o tym.
Over and out,
/Lovah.