1. Jak mozna byc takim debilem jak Kowa_l to ja niewiem
2. Rzeczy które ukradły hakery to pliki na servie gry a plik jak każdy średnio inteligenty uzytkownik internetu wie jest to informacja (z tad nazwa informatyka)
3. Jeśli ukradli plik ukradli informacje a jesli ukradli informacje są zwykłymi złodziejami którzy powinni sie obawiać policji
4. Hasło i numer do konta tego 20sto latka to tez INFORMACJA a zdobyli ją w nielegalny sposób
5. Zadzwonienie do złodzieja i poproszenie o zwrot itemow to najlepsze co mógł zrobic
6. Gdyby na policji powiedzial ze okradł go ktoś w grze to napewno nikt by go nie wysmiał (policja nie jest od śmiania sie z kogos) ale mogłby powiedzieć że pewien złodziej wkradł sie na jego komputer przy pomocy nielegalnego oprogramowania i ukradł mu informacje które są warte 1200zł i on chce je odzyskać (mógłby powiedzieć ze 2000 zl bo jego items jego price -.-)
7. Kowa_l to ze ty byłes z taka sprawą na policji i cie wyśmiali to nieznaczy ze wyśmieją każdego bo pewnie śmiali sie z twojej twarzy ćwoku myślisz ze masz 15 lewel i plate seta i shakowali cie juz 15 razy to nie znaczy ze siedziałes pzred kompem tyle czasu co ten okradziony koles , a jesli spedzil wiele miesiecy pzred kompem zeby zdobyc to co ma to troche niefajnie jesli ktos mu to zabrał co nie? Kowa_l debilu jebany zastanów sie nad tym co piszesz jakbys mnie okradl i ja bym zadzwonil a ty bys mnie wyśmiał to jakby policja niepomogla to bym przyjechał do ciebie rozpierdolił ci twarz to byś wyśpiewał swoje pasy rkey i numer buta kretynie pierdolony -.-
pozdro all
|