Napiszę coś od siebie. Pierwsza sprawa to chamstwo w tibii. Nigdzie indziej w życiu nie spotkałem takiego chamstwa jakie panuje w tibii, czy w szkole, w domu, na ulicy, w kamienicy, na siłowni nigdzie

Ja zaliczyłem deda z winy mojego łącza i koleś który miał wziąć eq bezczelnie mnie okradł (zajebał wszystko bohy, 5bp uh, 3bp mf, bp explo, bp hmm, bp hfb, ringi ... równowartość 65k). Tibia to chora gra i zgadzam się, że jest to gra dla dzieci (i to upośledzonych dzieci). Ja sprzedałem konto i zakończyłem grę, wam też radzę to samo zrobić.
Ten 20 latek miał trochę racji, bo jednak nie powinno się tolerować złodziejstwa, a hackowanie jest przestępstwem i można za to iść do więzienia. Jednak 14 latek w polskim prawie jest bezkarny i nie musiał oddawać tych itemów (policja by mu nic nie zrobiła). Te 2,5mln gp nie ma żadnej wartości w zł i można je tylko sprzedać nielegalnie na allegro. 20 latek kłamał w tym, że to ma wartość ponad 1000zł. Te itemy mają wartość 0 złotych, bo regulamin tibii zabrania sprzedaży za prawdziwe pieniądze.