Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2007, 14:36   #53
Kiwix
Zbanowany

Kiwix's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rane Pokaż post
Witam wszystkich!

Dzięki wszystkim ;p

A teraz wyjaśniam:
1) Mogłem z tym isc na policje, mialem dowody na to, poza tym w samej rozmowie sie przyznal, co tez jest dowodem
2) ukradli mi sov, demon helmet, mms, dsm, g legi, aol, bohy
banku i domku nie zdarzyli okrasc, bo sie w pore zorientowalem
3) Antivir i Firewall nic nie wykryly, skan kompa tez nic nie pomogl, format niestety zrobilem dopiero po hacku ;/
4) sprzedaz kont, itemow i kasy tibijskiej jest nielegalna tylko w Regułach Tibijskich, polskie prawo tego nie obejmuje, sa to zasady tylko w grze, a nie mam zamiaru nic sprzedawac na allegro
5) zalezalo mi tylko na odzyskaniu rzeczy skradzionych, policja bylaby ewentualnościa
6) do rozmowy bylem przygotowany
7) nie zalezalo mi na pieniadzach w RL
8) wiadomo, to tylko gra, ale chyba kazdy, jakby mial haka, to chcialby odzyskac to co stracil, akurat mialem farta, i mi sie udalo
9) nie wiem, co jeszcze wiecej napisac

Pozdro
Afff, dowaliłeś gadane ładne, lol. Straszyłes dziecko odpowiedzielnoscia karna >.< Ciesz sie, ze trafiles na jakiegos kretyna, bo na jego miejscu bym pizgnal sluchawką i sie smial, bo adresu nie znales : )

GZ odzyskania itemków i GZ trafienia na kompletnego, zdyganego kretyna ;d

Ciekawi mnie skad miales ten telefon, ale koledzy tez dobrzy, jeden sprzedał drugiego, ahh ta przyjaź.

Btw, jaki ten haker ma nick na TIBI?

Cytuj:
Rane: dzieciak się posrał w majtki i oddał. Ale prawda jest taka, że mógł nie oddać i policja by ci nic nie pomogła.
To jest cały fenomen jego idityzmu ;]

Ostatnio edytowany przez Kiwix - 16-03-2007 o 14:41.
Kiwix jest offline