Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu
Od durniów to sobie kolegę możesz wyzywać. Masz reporta koleś, bo Ja nie będę tolerował obraźliwego języka na forum.
Jak będziesz miał 18 lat to będziesz wiedział, że jeżeli gra zabrania sprzedaży konta lub itemów to jest to nielegalne. Allegro usuwa takie aukcję jedynie po zgłoszeniu, jednak z tego co oglądałem w tv to rząd ma się wziąć za nielegalny handel w internecie. Pierwsza sprawa to jak nie masz 18lat to nie możesz sprzedawać na allegro. Druga sprawa to od każdej sprzedaży musisz odprowadzać podatek. Trzecia sprawa to sprzedaż na allegro jest nielegalna, bo już kontaktowałem się z administratorami allegro. Jakie allegro jest każdy wie, usuwają na razie te aukcję które są zgłoszone, a reszta bezkarnie sprzedaje konta na allegro. Ja siebie nie usprawiedliwiam, bo sam sprzedałem konto i kasę na allegro, ale uświadomcie sobie, że jest to nielegalne i wasze konta mają wartość 0 zł. Jak pójdziecie z tym na Policje to zostaniecie wyśmiani 
|
zgadzalbym sie z Toba w 100% gdyby nie ostatnie zdanie.. policja wyciagnie konsekwencje od rodzicow tego chlopaka za uzywanie nielegalnych programow w celu wlamywania sie na czyjes PC..