Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2007, 18:27   #2124
Neztas
Użytkownik Forum

Neztas's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Neztas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ethical
Świat: Iridia
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diego325 Pokaż post
up
Co ci Neztas nie pasuje w hotkeyach?? jak dla mnie dobra rzecz nie trzeba sie paprać w otwieranie bp albo taki mag zeby naladowac mane ile sie musial namachac reka kiedys xD
na przyklad nie pasuje mi to, że 9-letni debil cierpiacy na dysmózgowie trafi mnie z sdka chocbym zapierniczal na time ringu i strong haste po ukosie tyle razy ile chce i kiedy chce

na przyklad nie pasuje mi to ze byle ciul sorc ktory ma 400hp bedzie sie uhac tak dlugo az mu sie runy nie skoncza uciekajac przez 100 palem ktory bije z sd ~200, poniewaz wystarczy walic w klawisz a nie sie leczyc normalnie

na przyklad nie pasuje mi to ze teraz kazdy uwaza ze to normalne, bo niby po co mialyby sie liczyc umiejetnosci, skoro wystarczy walic palcem w F1 i F2?

I TO MA BYĆ PVP?!?

jesli ktos uwaza ze i tak wszyscy uzywali botów, macro, autoaima sratytaty, to mnie sie wydaje ze nie kazdy ryzykowal hacka sciagajac takie gowna

teraz za to kazdy imbecyl ktory umie walic reka w klawisze, zdaje sie umiec grac tak samo jak ktos kto gra XX czasu i umie 10x wiecej