Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2007, 23:21   #67
TheThunder
Użytkownik Forum

TheThunder's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoGuTeK Pokaż post
Tylko, że uhy sie kończą.
Wyobraz sobie ze sdki tez.

Tak btw ...
80bp uhow? To co on caly pusty chodzil? 42oz * 80 = 3360cap - czyli cap okolo 170ek (mowie z pamieci, jak komus sie chce to niech sprawdzi ile dokladnie bo mi sie nie chce sprawdzac - a chodzi tylko o to zeby udowodnic ze typ nie wie co pisze) ... 3360 + eq (czyli jakies 400? cos w tym stylu) + inne runy (zalozmy ze wazyly 500oz) + ringi + mf'y = ponad 4k capa ... Chyba te bp'ki uhow mu rzucali pod nogi jak sie konczyly ... Kazdy tu takie pompy strzela? -.-

@Cadonis
xD

@Lovah
Ale jezeli juz byl owy sorc 130+ to mial niebywaly szacunek. Ja na Tibii 7.1 wbijajac 40lvl druidem potrafilem zrobic tak, ze baly sie mnie 70 palkowie. Jak sam napisales zrobienie hlvla sorca/druida bylo bardzo trudne, wiec teoretycznie nikt takiemu nie podskoczy (jezeli oczywiscie umial sie ustawic jako tako na servie)

@Up
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Zreszta wydaje ci sie ze czytalem wszystkie posty? Uswiadomie cie ze NIE! Wjechales mi na ambicje, nie bede spal po nocach i bedzie mi sie snil twoj shakowany sorc. Stfu, dziekuje.
@Kolejny edit
Kwestia zgrania? I to niezwyklego.
@Next?
A czy ja napisalem ze to niemozliwe? Napisalem zeby nagral filmik jak to robi. Jest to bardzo trudne do wykonania - to tyle. ... I kolejny raz musze napisac zebys czytal ze zrozumieniem ... napisalem we wczesniejszym poscie:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheThunder
Na poczatku pozwole sobie pojechac po ludziach ktorzy pisza o 9 mlvlu 100 najtem ... TO JEST NIEMOZLIWE* !
100 knight - nie 134 ... I zauwaz gwiazdke ( * ) i odnosnik na dole posta ktory brzmial
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheThunder
* Wykluczam przypadek skilli 150/150 oraz taki ze koles jest miliarderem
A sorca pozdrowie ... Dziwie sie ze taki pr0 gracz dal sie "hacknac" (w ogole co to za wyrazenie - shackowac ... Hacking to zabezpieczenia sieci, a nie jakies k**** Script Kiddle, zrozumcie to wreszcie!)

@Down
Zaczne od tego, ze nikt nie pisal ze jestes pro, ale na takiego sie robisz. Expienie na zolwiach z exura? I co? Ktory zrobisz tam mlvl do 100lvla? Bo 9 napewno nie ... Btw nie chodzilo mi doslownie o miliarderow, tylko o ludzi bogatych.
@Edit
Hacker to osoba zajmujaca sie bezpieczenstwem sieci.

Ostatnio edytowany przez TheThunder - 16-03-2007 o 23:59. Powód: Sie kloca to musze odpowiedziec ;p
TheThunder jest offline   Odpowiedz z Cytatem