Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 01:02   #468
skunks
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 03 2007

Domyślny

hmmm.. powiem cos z wlasnego doswiadczenia.. z narkomanii da sie wyjsc, nie potrzebujesz do tego zadnych kuracji etc etc.. wystarczy silna motywacja..

cpalem fete ponad rok.. we wszystkich mozliwych postaciach.. zaczelo sie od imprez, drobnych bojek itp. skonczylo sie na kresce dziennie.. poznalem kobiete. wyszedlem z tego, niemalze z dnia na dzien.. slady zawsze zostaja [chociazby ostra niedowaga], ale wreszcie czerpie radosc z zycia, z zycia z ukochana mi osoba, i nie martwie sie o to skad wziasc hajs na kolejnego dzisa..
co mi zostalo po narkotykach ? jointy mi zostaly.. od czasu do czasu pale sobie skuna dla chilloutu, to wszystko co mi pozostalo z feciarza..

Nie mowcie ze narkotyki sa be, etc.. podejrzewam ze gdyby stary mi wytlumaczyl jak sie taka fete produkuje, to nawet bym nie spojrzal [podejrzewam, bo mozliwe jest ze ciekawosc wzielaby gore..], jednakze moi rodzice zawsze powtarzali "narkotyki sa zle, nie bierz narkotykow".. to tak jak z rajskim jabluszkiem.. wiesz ze nie wolno, ale nie wiesz czemu - zrywasz..
skunks jest offline