Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 02:04   #2907
Zdzislaw Petara
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 12 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feliex1 Pokaż post
No tak najłatwiej się wypowiadać ...
A ty co zrobiłeś żeby pomóc w tym aby tak nie było ? Nic, ukrywasz się i ukrywałeś przez cały war ... I widać bardzo dobrze to robiłeś skoro nikt prawie nie wiedział nawet że jesteś polakiem. Jeszcze do gildi przystąpiłeś gdzie 70% ludzi to supported aliance także n/c
Po za tym nie bądź taki mądry bo gówno zrobiłeś a tak jak napisałem wyżej łatwo się wypowiadać a żeby coś zrobić to już brak odwagi.
Wkurzają mnie takie posty np. vesz expi bo nikt mu nie przeszkadza w tym ;o
A sam gówno robił ten co napisał post, dlatego że był zbyt tchórzliwy lub nie miał wystaczającego lvla aby coś pomóc.
I normalnie czytając ten post znów musiałem odpisać, bo denerwują mnie takie osoby jak Ty, a Ty co zrobiłeś no proszę powiedz mi co Ty takiego zrobiłeś?, bo jak na razie widzę, że tylko dwa razy padłeś, i pewnie gdyby nie te dedy to teraz byś siedział cicho i lizał dupkę Alliancom, a wogóle to gdzie Shorkh napisał, że mu nie odpowiada to, że oni expią? Więc jeżeli mu to odpowiada to po co ma pomagać żeby tak nie było? To, że Ty nie jesteś neutralny, a gdyby nie te dedy to zapewne też byś był, to chociaż uszanuj czyjąś neutralność
Zdzislaw Petara jest offline