Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 03:37   #2908
Feliex1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdzislaw Petara Pokaż post
I normalnie czytając ten post znów musiałem odpisać, bo denerwują mnie takie osoby jak Ty, a Ty co zrobiłeś no proszę powiedz mi co Ty takiego zrobiłeś?, bo jak na razie widzę, że tylko dwa razy padłeś, i pewnie gdyby nie te dedy to teraz byś siedział cicho i lizał dupkę Alliancom, a wogóle to gdzie Shorkh napisał, że mu nie odpowiada to, że oni expią? Więc jeżeli mu to odpowiada to po co ma pomagać żeby tak nie było? To, że Ty nie jesteś neutralny, a gdyby nie te dedy to zapewne też byś był, to chociaż uszanuj czyjąś neutralność
A ty chyba jego adwokat jesteś...
A co do twego pytania co ja zrobiłem no ja nie zrobiłem bardzo wiele tylko
dlatego że kiedy doszłem do FAG'u to już w sumie nie był ten FAG co kiedyś i nie miałem szansy nawet wyjść już na żaden battle to raz a dwa nigdy bym nie lizał dupy aliancom ponieważ mam wielu kumpli w FAG'u i zamierzałem do nich doiść i bez tych dedów to dwa a trzy te twoje "zapewne" jeżeli nie masz pojęcia o czymś to z góry tego nie twierdz.
Po za tym myślisz dlaczego mnie zabili ?n/c
A co do neutralności, jak najbardziej szanuje czyjąś neutraność ale tu chodzilo mi o to ze Shorkh mądry wypowiada się że nie ma kto przeszkodzić dla Vesza w expieniu a sam się ukrywał jak mysz przez całą wojnę.

Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 17-03-2007 o 03:54.
Feliex1 jest offline