Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu
Oj dzieci nie będę się przekomarzał  Morfina jest używana w medycynie do leczenia bólu, macie inne zdanie to już nie moja sprawa  A uzależnia? W waszym przypadku bardziej uzależniający jest komputer niż morfina (od morfiny wy dzieci którzy macie takie zdanie na temat narkotyków - psychicznie nie uzależnicie się nigdy, nawet jakby wam końskie dawki morfiny podawali  ) Grzane piwo dobre na nerki? A wódeczka dobra na serduszko?  Ci lekarze którzy tak twierdzą nie mają pojęcia na medycynie, a jestem zdania, że więcej jak 50% lekarzy jest niekompetentnych o czym już się przekonałem w rl 
|
Czyli w gruncie rzeczy na chuj dorobek ludzkości, studiowanie etc. etc., skoro wystarczy być takim ziomem jak d4rqu i wiedzieć wszystko?
Niestety, czas przerwać dzień dziecka. To, że takie jest twoje zdanie, to wcale nie znaczy, że tak naprawdę jest. Smutne, co nie? Bo widzisz, tak się składa, że większość osób woli się opierać na słowach encyklopedii ew. lekarzy, niż kolejnego trolla z działu "Profesje" który uważa, że pozjadał wszystkie rozumy.