Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 12:57   #2918
Feliex1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler Pokaż post
W GSE było fajnie, dobry klimat tam był.

ad. Feliex - dziecko ile ty masz lat? Zwieracze ci puściły ze się tak plujesz nie mając racji? Typ stwierdził fakt że Alliance expi a ty do niego z ryjem żeby siedział cicho bo nic nie pomaga FaG'owi. Może czas przyswoić sobie umiejętność myślenia?

@Edit

I tylko nie odpisuj mi tekstów w twoim stylu bo nie mam zamiaru konwersować tutaj więcej z burakami których IQ jest mniejsze niż rozmiar własnego penisa liczony w centymetrach.
Właśnie od takich wypowiedzi widać że to ty jesteś jakimś 15-sto latkiem co nauczył się "grypsów" na pamięć i teraz je powtarza bo myśli że są fajne.
Na jakiej podstawie stwierdziłeś że jestem dzieckiem ? To jest forum i wypowiadać się mogę ile chcem a ty jak zwykle wchodzisz tylko żeby kozaczyć i nie tylko ja tak sądzę.
Nawet Cromak udowadniał że od jakiegoś tam dnia do jakiegoś kiedy rom przegrywał siedziałeś cicho jak pies w budzie a kiedy zaczeli wygrywać zaczołeś znów aktywnie kozaczyć na forum.
Po za tym twoje wypowiedzi sprowadzają się do tego żeby jak najwięcej dojechać dla członków FAG'u tylko dlatego że jesteś za aliance i to jest żałosne.
Feliex1 jest offline