Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 14:05   #2922
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feliex1 Pokaż post
Właśnie od takich wypowiedzi widać że to ty jesteś jakimś 15-sto latkiem co nauczył się "grypsów" na pamięć i teraz je powtarza bo myśli że są fajne. Tym mnie zabiłeś.
Na jakiej podstawie stwierdziłeś że jestem dzieckiem ? To jest forum i wypowiadać się mogę ile chcem a ty jak zwykle wchodzisz tylko żeby kozaczyć i nie tylko ja tak sądzę. To jest forum i mogę tu kozaczyć ile 'chcem'.
Nawet Cromak udowadniał że od jakiegoś tam dnia do jakiegoś kiedy rom przegrywał siedziałeś cicho jak pies w budzie a kiedy zaczeli wygrywać zaczołeś znów aktywnie kozaczyć na forum. Co miałem pisać jak na forum się nic nie działo? Poza tym zawsze pisałem i pisze tyle ile potrzebuje, a nie tyle ile wam sie podoba.
Po za tym twoje wypowiedzi sprowadzają się do tego żeby jak najwięcej dojechać dla członków FAG'u tylko dlatego że jesteś za aliance i to jest żałosne. A co mam wyzywać Alliantów jednocześnie trzymając z nimi? I nie wyzywam wszystkich FaGowców tylko ciebie bo jesteś cienki i masz downa misiu.

//by Kidler
//by słownik j.Polskiego dla klas pierwszych szkół podstawowych.
Chciałem ci odpisać normalnie, odeprzeć kulturalnie to co piszesz, ale jak zobaczyłem takie byki to mi się odechciało. 'Chcem', niezłe to...

Bajdełej: To ile masz lat stwierdzam po tym jak piszesz, i nie wyjeżdżaj mi z tekstem, że mam 15ście lat tylko dlatego że ci po bani pojechałem.

Trzymaj się 'miszczu'.

@down

W sumie nic, ale powinny być jakieś ograniczenia. Tibia od +16 roku życia i nie dla umysłowo chorych. Najlepiej tu pasuje hasło 'STOP DZIECIOM NEOSTRADY'.

Ostatnio edytowany przez kidler - 17-03-2007 o 14:27.
kidler jest offline