Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu
Oj dzieci nie będę się przekomarzał 
|
Powiedział władca 17-latków.
Cytuj:
Morfina jest używana w medycynie do leczenia bólu, macie inne zdanie to już nie moja
|
Za dużo reklam Ibupromu się naoglądałeś.
Cytuj:
W waszym przypadku bardziej uzależniający jest komputer niż morfina (od morfiny wy dzieci którzy macie takie zdanie na temat narkotyków - psychicznie nie uzależnicie się nigdy, nawet jakby wam końskie dawki morfiny podawali  )
|
Gdzieś czytałem, że wyróżnia się 6 typów uzależnieńca komputerowego. Jednym jest koleś typu "a on wali z axa", inny to był ten co nie wierzy, że za firewallem jest inny świat, jeszcze inny to taki, którego podstawową potrzebą jest wywyższanie się, poniżanie innych na tle seksualnym, rodzinnym, wiekowym i "zamożnościowym" (nowe słowo). Innych nie pamiętam.
Cytuj:
wy dzieci którzy macie takie zdanie na temat narkotyków - psychicznie nie uzależnicie się nigdy, nawet jakby wam końskie dawki morfiny podawali 
|
Twardziele z nas, nie?
Cytuj:
Grzane piwo dobre na nerki? A wódeczka dobra na serduszko? 
|
Mydło dobre na brud? Błoto dobre na rozum? Odpowiedz sobie sam.
Cytuj:
Ci lekarze którzy tak twierdzą nie mają pojęcia na medycynie, a jestem zdania, że więcej jak 50% lekarzy jest niekompetentnych o czym już się przekonałem w rl 
|
Zgadzam się. Oni w siusiaka nas robią! Największym mędrcem jest tu darqu i to jemu powinniśmy lizać dupę.