Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler
Chciałem ci odpisać normalnie, odeprzeć kulturalnie to co piszesz, ale jak zobaczyłem takie byki to mi się odechciało. 'Chcem', niezłe to...
Bajdełej: To ile masz lat stwierdzam po tym jak piszesz, i nie wyjeżdżaj mi z tekstem, że mam 15ście lat tylko dlatego że ci po bani pojechałem.
Trzymaj się 'miszczu'.
@down
W sumie nic, ale powinny być jakieś ograniczenia. Tibia od +16 roku życia i nie dla umysłowo chorych. Najlepiej tu pasuje hasło 'STOP DZIECIOM NEOSTRADY'.
|
Jak mogłeś stwierdzić ile mam lat po tym jak pisze skoro wcześniej w poście żadnego błędu nie popełniłem zal...
No byki zrobiłem teraz i dobrze że je pokazałeś mi tyle że pisałem na szybko pewnie dlatego je popełniłem.
Założę się że nie odpowiedziałeś normalnie z kulturą dlatego że nie potrafisz odpowiedzieć normalnie i nie masz kultury
Btw. Niezłe prowokacje robisz ale na mnie to za mało jedziesz dalej zobaczymy co jeszcze wymyślisz aby się dupy przyczepić.
@down
No niestety kidler ma taki charakter że lubi dupy się czepiać a ja nie będę tandetnych dziecięcych wjazdów uczonych się na pamięć przez niego pozostawiał bez komentarza. Lecz wiem że to jest spamowanie nie potrzebne dlatego nie będę wdawał się więcej w jego prowokację no chyba ze znów mnie kosmicznie wkurzy