Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 16:02   #4981
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodri Pokaż post
Ale przeciez wczesniej mowiliscie ze Duskiness wygrali wojne dlatego ze sobie expia. Teraz nie dosc, ze Vision expi to wygralo open (co tez zawsze bylo argumentem Duskow) i maja ogromna przewage we fragach ;p Zreszta nie ma sie co klocic, jest jak jest i mi tam jest dobrze
zacytuj MOJĄ wypowiedz, w której pisze, że Duski wygrało bo expią. Może któś z dusków tak pisał, ale nie ja. Tej wojny jeszcze nikt nie wygrał i długo nie wygra. Ani Duski ani Vision nie sa bliżej lub dalej wygranej, mimo to uważam, że Duski wygrają Moim zdaniem wojna Aberratio z Vision nie skończyła sie przegrana Aberratio bo ta wojna nadal trwa (nazwy się pozmieniały i doszło sporo nowych graczy do wojny). Wojna to nie tylko fragi. Pisałem już wcześniej, że Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach. A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie. Vision stalo na 1 sqm, a w tombie byli otoczeni n00bami. Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski.
Diablord jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.