Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 15:43   #4982
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord Pokaż post
zacytuj MOJĄ wypowiedz, w której pisze, że Duski wygrało bo expią. Może któś z dusków tak pisał, ale nie ja. Tej wojny jeszcze nikt nie wygrał i długo nie wygra. Ani Duski ani Vision nie sa bliżej lub dalej wygranej, mimo to uważam, że Duski wygrają Moim zdaniem wojna Aberratio z Vision nie skończyła sie przegrana Aberratio bo ta wojna nadal trwa (nazwy się pozmieniały i doszło sporo nowych graczy do wojny). Wojna to nie tylko fragi. Pisałem już wcześniej, że Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach. A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie. Vision stalo na 1 sqm, a w tombie byli otoczeni n00bami. Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski.
Hehe no moze nie mowiles faktycznie Wiesz o co mi chodzilo przeciez. Ja tam nic do Ciebie nie mam, masz swoje zdanie, szanuje to... Poza tym jestes jednym z nielicznych przykladow na tym forum ze mozna rozmawiac nie bluzgajac sie etc.
Rodri jest offline