Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 20:49   #7
Bhall the Destroyer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2004

Domyślny

Paladyn to postać zdecydowanie najbardziej uniwersalna teraz faktycznie granie paladynem jest dość trudne tak jak już wspomniałeś wydatki na trening, amunicje, kiedyś wyglądało to nieco inaczej. Ja osobiście nie żałuje i tak naprawde nigdy nie żałowałem, że grałem "palkiem". Przełomowym momentem w życiu twojego paladyna będzie niewątpliwie zdobycie ~70 dist i mniej więcej 20/25 lv, potem możesz spokojnie expić na guardach (radze na początku spokojniejsze respy np. w pierwszej kopalni, zostawiasz sobie koperte i expisz na dwuch piętrach z soldami i guardami i samymi guardami, na samym dole o ile mnie pamięć nie myli są bodajże 2 slim'y. 40 lv skile 75 (nie musisz trenić powinny same się wbić) lecisz sobie np. do trzeciej kopalni. Tak można nawet do 70 lv potem można expić na poh/d lair. Warunek grania paladynem jest jeden, masz lagi? jak tak to ta profesja nie jest dla ciebie. Tak więc pal jest na początku trudny ale puźniej się rozkręca a gra nim staje się bardzo przyjemna. Nie wiem czy wszyscy się ze mną zgodzą ale wydaje mi się, że na levelach 20-50 pal expi najszybciej ze wszystkich klas (na facc oczywiście).
Bhall the Destroyer jest offline   Odpowiedz z Cytatem