Paladyn to postać zdecydowanie najbardziej uniwersalna teraz faktycznie granie paladynem jest dość trudne tak jak już wspomniałeś wydatki na trening, amunicje, kiedyś wyglądało to nieco inaczej. Ja osobiście nie żałuje i tak naprawde nigdy nie żałowałem, że grałem "palkiem". Przełomowym momentem w życiu twojego paladyna będzie niewątpliwie zdobycie ~70 dist i mniej więcej 20/25 lv, potem możesz spokojnie expić na guardach (radze na początku spokojniejsze respy np. w pierwszej kopalni, zostawiasz sobie koperte i expisz na dwuch piętrach z soldami i guardami i samymi guardami, na samym dole o ile mnie pamięć nie myli są bodajże 2 slim'y. 40 lv skile 75 (nie musisz trenić powinny same się wbić) lecisz sobie np. do trzeciej kopalni. Tak można nawet do 70 lv potem można expić na poh/d lair. Warunek grania paladynem jest jeden, masz lagi? jak tak to ta profesja nie jest dla ciebie. Tak więc pal jest na początku trudny ale puźniej się rozkręca a gra nim staje się bardzo przyjemna. Nie wiem czy wszyscy się ze mną zgodzą ale wydaje mi się, że na levelach 20-50 pal expi najszybciej ze wszystkich klas (na facc oczywiście).
|