Sorki że odświezam temat, ale jak jest, to nie będę zakladal nowego, bo modzi by sie pluli ze juz taki temat byl...
WoW przy Guild Wars rzeczywiście siada, GW ma lepszą fabułę, łatwiej się gra, no i nie ma opłat abonamentowych. Jednak ktoś wyżej napisał że grafa wysiada przy GW. A wcale nie. Grafika jest na tym samym poziomie, tylko że w WoWie jest bardziej rysunkowa. Zresztą o grafikę nie chodzi... WYstarczy spojrzeć na Tibię. Takie gówno z gównianą grafiką a miliony ludzi w to gra. Wy sie tak bulwersujecie na tego wowa bo jest po prostu drogi...
Zresztą ja też wolę GW. Dlaczego? Mi chodzi o fabułę. W WoWie prawie jej nie ma... Ale jednak w WoW jest wielki wybór i różnorodność postaci... Nie dość że ras w uj(zbiedzili to, że rasa odpowiada, czy należysz do Hordy czy do Przymierza, ale gdyby tak nie bylo to byloby niezgodne z Warcraft III. to mi sie jednak nie podoba ;/) to jeszcze profesji od wyboru do koloru... WoW a kipi magia i to mi si podoba. Ta rysunkowa grafa jest lepsza od takiej realistycznej jak w GW. O Lineage II już nie mowie...
GW i tak wymiata, ale WoW tez nie jest zly... Cya ^^
|