Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lifter
Mam palka z PACCem. Expi nie najgorzej, ale z kasą pożal się Boże 
Jedyne co mnie utrzymuje przy Palku to to, że może Cipsoft coś z nim latem zrobi ;]
|
W całej swojej karierze paladyna wyszedłem tylko raz na minus - całe 60 gp straty. Bez przesady, gdzie Ty człowieku na PACC'u expisz, że masz waste? O_o I jakie statsy paladyna?
Cytuj:
Nie wiem czy wszyscy się ze mną zgodzą ale wydaje mi się, że na levelach 20-50 pal expi najszybciej ze wszystkich klas (na facc oczywiście).
|
IMHO racja. W 2 dni lekkiego grania paladynem (aczkolwiek na PACCu) spokojnie wbiłem sobie 7 lvl'i (21-28), do 40 też szybko poszło. Gdybym się sprężył, to przed szpitalem bym wykręcił spokojnie 45 albo i 50, ale wolałem się polenić. Potem już jakoś brakło zapału do gry, ale ogółem granie paladynem wspominam bardzo przyjemnie.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
Ostatnio edytowany przez P0nury - 17-03-2007 o 21:42.
|