Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::..
ja tez mam pytanie : przeszedlem cala gre i mysle ze niczego nie przeoczylem lecz jak wszedlem raz na stronke fanowska o gs byly tam spisy broni i wystepowaly tam bronie o bardzo duzym attaku i nie mam pojecia skad mozna je bylo nabyc?
|
Chodzi ci o te z drugiej części? Tam jest bardzo dużo broni i niektóre są baaaardzo silne. Częśc znajdziesz w skrzyniach ukryte w jaskiniach a częśc wypada z silniejszych potworów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alwayner
A ok mam odszukać kamienie. Chodzę po wszystkich miastach, ale nie wiem co mam zrobić? Gdzie mam tego szukać. Bo Mędrzec powiedział mi czy chce żeby miasto było w moich rękach czy jakoś tak i się zgodziłem i miałem odszukać Kamieni Elementarnych czy jakoś tak bo wulkan wybuchł.
|
Kamienie mają Saturos i Menardi (czyli ci źli

) Zamierzają zapalić wszystkie latarnie (jest ich 4), a gdy to zrobią cała potęga Alchemii wyzwoli się na świecie. Więc idź do latarni. Tam ich spotkasz, a może nawet się z nimi zmierzysz!
Cytuj:
Aha jeszcze coś! Umarłem i gdzie jest to Sanktuarium lub ta Woda Życia?
|
Sanktuarium zwykle znajdziesz w każdym mieście. Gdy wszystcy bohateorwi ci zginą przenosisz się do świątyni, gdzie kapłan może ci ich wskrzesić (oczywiście za odpowienią opłata. Możesz także u niego zdjąć klątwę lub wygnać złe duchy.
Woda życia to bardzo przydatna rzecz. Przywraca ona do życia twojego bohatera. Czasem znajdziesz ją w jaskiniach, a rzadziej zdobędziesz od silniejszych potworów (głownie bossów).
Cytuj:
Jak czytać w myślach? Podchodzę do kogoś i jako iż chce użyć Psyenergii muszę kliknąć "z", a to sie wiąże z rozmową więc nie umiem
|
Najlepiej przypisz sobie czar czytania w myślach pod przycisk skrótu właśnie jest to A lub S (na gba L i R). Jesli chcesz to możesz także używac czarów naciskając Select (chyba Backspace) a nie przycisk akcji. Naciśniesz Select i pojawią ci się opcje (czary, ekwipunek, statystyki i opcje gry) Spróbuj!!!
Alwayner grasz na pełnym ekranie? Nie lepiej sobie trochę zmiejszyć okno?

Odpisałem ci tez na forum strony Golden Sun Site.
Aha, dodałem do strony do ściągnięcia Golden Suna po polsku. Już nie trzeba nadpisywać łatki przez program! ;D
Zapraszam na
www.goldensun.go.pl