Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2007, 22:08   #13
Sirblaze
Użytkownik Forum

Sirblaze's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London

Stan: Niegrający
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
Wyślij wiadomość przez ICQ do Sirblaze Sirblaze ma numer GG Zapomnialem Send a message via Skype™ to Sirblaze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gofin Pokaż post
Ooops. Taka wtopa już na samym początku
Poprawiłem (ale nadal mi wstyd, że taki głupi błąd zrobiłem) jednakże nadal trzymam się tej uncju Rzymsko/anglosaskiej. Nie wiem w końcu, która jest poprawna jednakże obliczenie z tej holenderskiej jest chyba na tyle banalne, że nie pisałem.
Dziękuję za wytknięte błędy.
Tak wlasnie postepujac wedlug mnie wprowadzasz graczy w blad. Naprawde zastanawiajace jest to zeby spoczywajacy na nas ekwipunek wazyl jedyne 11kg...

Odwolujac sie do jednego z najbardziej wiarygodnych zrodel informacji o Tibii nie jest wspomniane ani jednym slowem o uncji Rzymsko/Anglosaskiej, na potwierdzenie mych slow zapraszam tu. Uncji jest wiele, jak zauwazylem wedlug twojej teorii w grze stosowana jest Rzymska, wedlug tibiawiki jest to Holenderska lub Angielska. Kto ma racje? Na to pytanie potrafi odpowiedziec juz chyba tylko CipSoft.

Nawet jezeli obliczenie jest banalne to w pewnym stopniu uswiadamia gracza jak mozna obliczyc wage danego przedmiotu na kg, a takze ze dana jednostka nie jest zadnego rodzaju science fiction.

Regards
Sirblaze jest offline   Odpowiedz z Cytatem