Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciotex
Czy ta gierka da sie z neta sciagnąc??? jesli tak to z jakiej strony????? prosze o odpowiedz 
|
Podałem adres,
http://www.darkeden.com/en - rejestrujesz się i ściągasz.
@Faxero
Rejestrujesz się tak jak w wielu innych grach online, klikasz na "Create Account" bodajże i tam masz wszystko wypisane. Od razu mówię, że nie trzeba pisać (chyba

) prawdziwych informacji, zresztą, po co to komu. Gra jest 4 FREE (podobno jest i PACC tak jak w Tibii, ale nie znam się na tym).
@Warloczek
Ty się nie przejmuj, ja ściągnąłem przy 16.5kb/sek (Neozdrada rox..)
Wampiry już z początku są lepsze, potworki praktycznie wszystkie się przed nimi uginają, pomijając te bardzo silne (które biorą każdego na 1-2 ciosy). Poza tym mają blooddrain, co daje więcej XP i odnawia HP.
Jednakże na lvlu~100 wg. mnie lepszy jest Slayer (robią takie triki na wysokich lvlach że nic nie zdążysz zrobić).
Podam też dokładne "profesje" ludzi (zależy ona jaką broń używasz):
- Wojownik (Sword class, Blade class)
- Kleryk (Heal class, Enchant class)
- Żołnierz (Gun class)
1. Swordy są na ogól lekkie i trudne do zdobycia, lecz jednoręczne, można więc używać tarczy.
2. Blade (ostrza) są dwuręczne, lecz stosunkowo łatwo je kupić za rozsądną cenę.
Swordy i Blade'y są bardzo efektowne.
3. Cross (krzyż) - dzięki nim trenujemy pierwsze skille Heal class'a, ucząc się nowych czarów.
4. Mace (buława) - jw. z drobną różnicą, służą do trenowanie Enchant class'a.
5. Guny są szybkie i skuteczne, jednak wymagają amunicji. Z Gunów można wyróżnić:
- SMG (Sub Maschine Gun)
- AR (Assault Rifle)
- SR (Sniper Rifle)
- SG [?] (Shotgun)
- SMG są najszybsze i można zakupić do nich olbrzymie magazynki, lecz na ogół mają mało dmg. AR są optymalne. SR są wolne, ale ich siła ognia to mocny argument. Shotguny także są wolne, mają dość dużą siłę ognia oraz potrafią zranić kilku przeciwników naraz.
Btw. Na koniec przestrzegam młodych Slayerów - pakujcie tylko w jedną, ew. w dwie klasy...Ja popełniłem ten błąd i jak zwykle pakowałem we wszystko, na szczęście nie jest tak źle jak przypuszczałem.