Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu
Vision chcialo opena, zebralismy sie, wyszlismy, jedyne czym sie odwazyli to podejsc noobami i tyle?
A kim jestem, osoba znacznie starsza niz wiekszosc dzieciakow tutaj, ktory sam zrobil chara i wbil na nim kazdy lvl a nie jak pan imargam prowadzi rodzinny interes gdzie gra kazdy od ojca, przez sisotre po wszystkich braci i wypowiada sie na tym forum o sharowaniu jak pare stron wyzej o Lady Moki.
A o zdradzie mi nie mow, mialem swoja gildie i wybralem swoja droge, to wlasnie osoby z vision tutaj zdradzaly, To Katrila bedac w Sun podczas war przeszdedl na strone Dusk, to Imargam ktory dzieki nam tu gral przeszedl na strone Dusk.
Poprostu pozostalo wam juz na tym serwerze pekowanie i pisanie inteligentnych postow na forum bo pograc juz nie mozecie, o przepraszam dzisiaj sobie poexpiliscie tylko cos nie wyszlo
btw mamy was przepraszac za to ze mamy 3 najlepszych sorkow w gildi? jestescie tacy fajni to nas przeciez rozwalicie 
|
O,o daj spokój takie żeczy! ;]
troszeczke wyluzuj koleszko bo jeszcze w nocy siusiać bedziesz ...
Wracając do tematu hmm... troche w tym racji że Vision wybiera tylko miejsca open battle. Ale popatrz koleszko

kiedy to się dzieje?
Np. Vision idzie na ank zajebać expiącego Zulla Lucyfera zapierdolili go i Duski odrazu na nich

Ile było takich przypadków ? Że VIsion za*******a expiącego DUska a Duski na Vision odrazu lecą? TO chyba Vision musi gdzieś się przykirać i Duski idą na nich nie ? BO nigdy tak nie było że zabiliście kogoś expiącego z Vision >< z resztą to chyba taifun chce nam dopierdolić to on się powinien zgadzać z nami na wszystko gdzie bitwa gdzie nie
Btw. Mowisz kto loyal? To spojrz na waszych członkow ... np. Qel hyhy ... albo początki furory ? Aristos , ja ? Zajebaliście nas bo komuś się coś przywidziało.... ;]
A taki niedojebek Sansho Pansa robi z siebie huj wie kogo a jest tylko małym bezdomnym psem taifuna

ta ? I co do Sharingu hmm .. A Fenix'Gru ? Gra razem z byłym own VL ehh i jestem pewien ze nie tylko