Oj dzieci dzieci :SSSS
Musicie sie ogarnac ze my mamy czas na nekanie dusskow , a do waszego upragnionego open battle kiedys dojdzie ale narazie bawimy sie tak a nie inaczej i musicie wkoncu zrozumiec ze wasze zdanie nas gowno obchodzi . My bedziemy robic swoje , a wy mozecie plakac i plakac i plakac .
Taifun ja juz ci powiedzialem ze to my decydujemy kiedy i gdzie cos sie bedzie dzialo wiec twoje zawodzenie ze chcesz "open battle w carlin" gowno mnie obchodzi , chciec to ty mozesz co najwyzej papierosy od matki :S
Pozdo
@Smerfu
Ty wiesz co zrobiles i zal mi cie judaszu :-) , rozumiem odrazu powiedziec ze bede przeciwko ale zeby chciec sprzedac i wsadzic noz w plecy podczas open battle to wiesz ;-)
Co by nie mowic James niezle sie maskowal bo naprawde uwazalem go za kumpla , niestety to od poczatku byla gra ;-)
@slowo do petra
Petro nie wkrecaj ludzi ze my shakowalismy moczykija bo wiesz doskonale ze to mlody .
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.