HHeh ja wam powiem tak . Gram na askarze i spotkalem sie zkilkoma przykrymi sprawami

Przedstawie 3 najfajniejsze
1. 2 legendow , kr.... i xu.... Pkowali mnie , Mieli fe , ja jako knajt oczywiscie podszedlem pod nich zeb ydostawali od fe i zeby leczyli sie a nie ladowali we mnie sd . Oni staneli w miejscu a ja zwialem Po 5 min Jeden z nich xu... padl , dowiedzialem sie patrzac w profi lna tibia.com No coz... od razu wiedzialem ze mam przejebane , mialem hunta za to ze niby zajebalem loota pana xu... payment 30k

. No comment
2. Ta sprawa jest lepsza

Bo tu chodzi o typka z rexis. Pan "g" razem z panem "her.." wbili do mnie na slimy pod carlin gdy trenowalem Bili mnie bili mnie ja pytalem za co ale odpowiedzi nie otrzymalem wiec wpadlem na genialny pomysl... " uczieczka " Udalo mi sie zwiac. No ale coz im si enie udalo wiec postanowili wymyslic reason za co mnie Tlukli . Narzucili pa yment 30k za to ze wyrzucilem nie jakiego ich rla kumpla z respa na dc... No coz na dc nie bylem przez jakies 3 miechy od tamtego czasu zreszta nie mam zwyczaju wywalac nikogo z respa I napewno tego nie zrobilem No ale coz sila wyzsza trzeba placic

Tym razem postanowilem nie placic ( nie dam draniom zarobic ) . Sprawa toczy sie do dzis... ale laskawy pan "g " obnizyl payment do 25k ;D W sumie to nawet jak by 1 gp byl payment to bym nie zaplacil ;P .
3. Kolejna sprawa, . Jak codzien trenilem sobie na slimach i w pewnym momencie wpadl mi jakis noobek 8 lvl i zabij slima , a potem bloczyl resp , no coz musialem stuknac kilka razy drania zeby sobie poszedl, a wiec stukalem go do "reda" wiec ten uciekl pod dp , a chwile potem wpadli do mnie dwaj panowie wykorzystujac szanse iz mam skulla

i zaczeli mnie bic

<sad> Tym razem panowie z domination jeden know drugi pan "eve.."Tym razem hunta nie bylo ... no coz nie bylo za co ...
T ak wiec

Bardzo podoba mi sie gra na askarze ;D nie ma co

Ale z uporem maniaka staram sie grac dalej