Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2007, 01:01   #24
Drudka
Użytkownik Forum

Drudka's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
Król

Ktos powiedzial ze najgorzej maja rookstayerzy... owszem zgodze sie z tym... stoje grzecznie kulturalnie na moim ukochanym miejscu w city przylazi n00b ktory przyczepial sie juz do mnie niejednokrotnie i zaczyna wyzywac... ignor i mysle ze all right.. ale nie.. n00b musial zaczac mnie przesuwac bo nie ywtrzymywal tego ze na zaczepki nie reagowalam...

druga sytuacja " mino hell -> skilluje Wpada 2 BR'owskich "rookstayerow" (w cudzyslowiu gdyz nie wiem czy sa warci nazywania rookstayerami) na 10 lvlu i zaczyna mi bic potworki Nawiazuje sie "rozmowa"

mine pls
fuck u
MINE !
fuck u ! ass my dick

dalej nie bede cytowala... po prostu paranoja...

podobna sytuacja.. znowu 2 "rookstayerow" wpada na mh i mnie zaczyna trapowac... rzucili eq jednego kolo piecyka na "zachete" i czekaja az zlapie sie na trapa... coz.. dam radosc n00bkom niech sie naciesza.. weszlam w trapa ... po 5 minutach widza ze nic sie nie dzieje to kaza mi sie przesunac... lekko wkurzona odpowiadam ze jestem trapneita i nie potrafie... zostalam wyzwana od kurew, dziwek itd... masakra....

@up

to nic nie pomoze... jesli ktos jest n00bem to twoja pomoc i mile zachowanie w stosunku do niego nic nie pomoga -.- "life is brutal"

@Trollowiec

zalezy na kogo sie trafi... niektorzy polacy takze sa mili itd....

@ nosane

swoimi slowami mogles wiele osob urazic... jesli moge udzielic ci rady na przyszlosc : nie sugeruj sie tylko wiekiem, tak samo jak wygladem... wiele osob w wieku dajmy na to 20 lat moze zachowywac sie jak rozwydrzone dzieciaki a 12 latkow jak dorosli ludzie... By ocenic czlowieka poznaj go bardziej i nie szufladkuj od razu do swego wyobrazenia o nim jesli neiw iesz kim jest... radze tez nie oceniac grup bo to zazwyczaj sa niezbyt trafne oceny

To samo do ciebie kaniek nie kazdy polak est n00bem tak samo jak nie kazdy szwed czy br

@Tebiator

jestem stanowczo przeci PKowaniu na Rooku to by bylo zbyt uciazliwe... i nic by nie pomoglo a jedynie utrudnilo zycie...

Pozdrawiam

15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble
22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych
Drudka jest offline   Odpowiedz z Cytatem