Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luppy
Teraz trfa wojna Excalibur (Br + Vene + Inne Ameryki północnej + Frnd) vs.Gate of Satan ( Reszta Serva)
Polacy są uważani za noobów/thiefów/itp. i to prawda , niektórzy polacy dołączyli do Gate of Satan , Było mnóstwo wojen/hackow Venezuelczycy kilka razy probowali przejąć server, teraz zdecydowanie wygrywają wojnę , jedynymi szanowanymi polakami sa/byli : Lord Lejo (usunal postac na 120 lvl po hacku) Galaco Shao ( Kilka dobrych wojen trzyma z Vene)
Jednak odradzam Gry Egypt hackuje tych którzy im przeszkadzają np:
- Kom
- Anpom
- Nene Gerber
- Last Ilusion
pierwszym 100 lvl był Mitsukchi jednak został na 101 lvl shckowany i zjechany
p.s: Egypt 2 dni temu shackowal Shaks Van'healsing jednego z największych lvl'i wśród Excalibur
I przestancie pieprzyc ze Shaks sharowal... to co mozna powiedziec o np. Rodo Paladino,Nene Gerber
|
hahahahahahhahahhahahahahah ja ejstem bu(bble)tle i zszackiuje twoja macoHe huam robisz ze jasny fiut czlowieku hahaahhahahahahah ciec plx hahahaa
16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza
20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308
|