Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2007, 19:24   #5179
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aresor Pokaż post
czytajac to co piszecie plakac mi sie chce, pisza tu ludzie ktorzy wogule nie maja zielonego pojecia na temat furory , wojny , poszczegolnych zdarzen i zaprzeczajac nawet samemu sobie , gadaja glupoty.Ten kto bral udzial w tej wojnie gdy walczylo jeszcze Abberatio dobrze wie jaka byla sytuacja.I nie piszcie mi tutaj ze duskiness bois wyjsc na open battle albo siedza tylko w pz bo tak nie jest moze i w abb bylo slabe zgranie ale duzo bylo przypadkow ze to nie my balismy sie isc na open batle ale vision.Wiec nie przezywajcie wielkich orgazmow i nie bluzgajcie na dusk kiedy ktos padnie bo takie snake ataki to nie wojna moze i jest to taktyka ale smieszna bo ta wojna robi sie jak dla mnie coraz bardziej zalosna a gdy slysze teksty typu dusk znowu nie wyszlo na open batle bo tam ymiego nie bylo smiac mi sie chce.Gdzies ima napisal ze jest dla ludzi mily , to sa juz jakies chyba jaja? osstnio do ciebie pisalem i nawet nie odpisales.moze mialem za niski lvl nie wiem.
hail nerana
hail obsession

Wiesz... To Vision dyktuje warunki tej wojny i oni decydują kiedy jest open, taka taktyka jest dużo lepsza i daje wymierne efekty. Wiedzą kiedy mogą wyjść a kiedy nie, wogóle to nie jest śmieszna taktyka tylko przemyślana...